Kom bij ons langs: Avenue de la Gare 13 - 6600 Bastogne - Belgium

Band of Brothers in Bastogne

Home » Band of Brothers Bastogne

Levensechte ervaring van een bombardement

Gevechtsmateriaal en persoonlijke bezittingen

Amerikaanse troepen in de kijker

De sfeer van televisieserie Band of Brothers kunt u ervaren in ons museum te Bastogne! De coproductie van topacteur Tom Hanks en gerenommeerd regisseur Steven Spielberg wordt gezien als een van de beste series over de Tweede Wereldoorlog. De indrukwekkende special effects, waarheidsgetrouwe locaties en psychologisch aspecten zijn helemaal in lijn met de visie van het 101st Airborne Museum.

De serie Band of Brothers en de band met Bastogne

Vanaf de landing in Normandië tot hoog in de Duitse bergen bij het het Adelaarsnest neemt de serie u mee alsof u er zelf bij was. Een totaalervaring creëren is niet enkel de missie van Band of Brothers, maar ook die van ons museum in Bastogne! Gevechtsmateriaal bekijken, een realistische ervaring van een schrikwekkend bombardement of vitrines met levensechte scènes? Door een zo goed mogelijk beeld van de Tweede Wereldoorlog te schetsen, wordt het doorzettingsvermogen en de ingenieuze strategie van de Amerikaanse troepen niet vergeten.

Ervaar de Tweede Wereldoorlog

Het verhaal achter de succesvolle serie Band of Brothers zelf ontdekken in Bastogne? Leg dan meteen een bezoek vast en sta versteld van de aangrijpende gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in de Ardennen tijdens de Tweede Wereldoorlog. U kan de medewerkers van ons museum bereiken via mail of het telefoonnummer +32(0)61 50 12 00.   

H.vanKessel